Home » De bioscopen zijn weer open

De bioscopen zijn weer open

Door Leukvoordekids
bios

Nu de bioscopen weer open zijn is het de vraag naar welke film gaan we met onze kids. In deze post een paar leuke bioscoopfilms voor kinderen die momenteel draaien. Het is erg druk met de reserveringen dus wees er optijd bij of plan alvast je bezoek voor over een paar dagen / weken zodat je zeker bent van een plaats voor de film.

In een vorige post hadden we het al over Sing 2 dus die slaan we nu even over.

Encanto

Deze Disney film gaat over een familie genaamd Madrigal, die in een betoverend huis in de bergen van Colombia woont. Elk familielid heeft een unieke gave gekregen, zoals kracht of genezende gaven. De vijftienjarige Mirabel is de enige die geen gave heeft, maar ze ontdekt dat de magie wordt bedreigd en zij misschien de enige is die het kan redden.

Encanto | Officiële trailer | Disney NL

Ghostbusters afterlife

Wie kent hem niet de jaren 80 Film Ghostbusters, zie wat we hier over hebben geschreven in een vorige post. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

Ghostbusters: Afterlife - Officiële trailer

Ron’s gone wrong 

Een leuke kinderfilm voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een verhaal over de onhandige middelbare scholier Barney en Ron, zijn nieuwe wandelende en pratende digitale beste vriend. Ron’s hilarische storingen in het social media-tijdperk zorgen voor een reis boordevol humor, actie en avontuur waarin een jongen en een robot de imperfecties van echte vriendschap leren te accepteren.

Ron's Gone Wrong | Officiële Nederlandse Trailer | 20th Century Studios NL

Spiderman : No way home

Deze film is vanaf 12 jaar en zit bomvol actie. Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Spider-Man: No Way Home – Officiële Trailer

Monster Family 2

Na het succesvolle eerste deel van Monster Family is er een vervolg. Een jaar na het happy end van eerdere evenementen kampt de familie Wensbot met verschillende tekortkomingen. Zoon Max is de kleinste leerling van groep 8. Alle klasgenoten zijn minstens een kop groter, dus lachen ze de onhandige dikke jongen met bril uit. Faye’s dochter is er zeker van dat al haar vrienden ergens getalenteerd in zijn, maar zij niet. Emma’s moeder probeert haar kinderen te helpen, maar haar advies wordt op zijn best genegeerd en irriteert hen vaak. En dan is er pater Frank, wiens geluk met zijn nieuwe baan en rustigere levensstijl wordt geruïneerd omdat zijn familie zo ongelukkig is.

Het goede nieuws is dat het huwelijk van de heks Baba Yaga en de gebochelde butler van Renfield zal plaatsvinden. Wat erg is, is dat een paar seconden voordat ze eden moesten uitwisselen, twee geliefden worden ontvoerd door een meisje van dezelfde leeftijd als Max! Dit is de supercoole Mila Starr, de enige dochter van een miljardair, wetenschappelijk genie, filantroop, echtpaar Marlene en Maddox Starr. De Wensbots hebben maar één keuze: als ze Baba Yaga en de Klokkenluider willen redden, moeten ze weer monsters worden. Ja, mama werd een vampier, papa kiest de rol van Frankenstein, kinderen worden een rusteloze weerwolf en een aantrekkelijke mama. Het gezelschap van deze monsters begint aan een nieuwe reis om Baba Yaga en Renfield te redden, want de bruiloft moet hoe dan ook plaatsvinden.

MONSTER FAMILY 2 | Officiële trailer

Foto door Tima Miroshnichenko via Pexels

Gerelateerde artikelen