Home » Sing 2 binnenkort in de bioscoop

Sing 2 binnenkort in de bioscoop

Door Leukvoordekids
sing 2

De verwachting is nu 9 februari 2022 en dan zal Sing 2 in de bioscopen draaien – nu maar hopen dat de theaters en bioscopen snel weer open mogen zodat we weer naar de film kunnen met onze kids. Als je deel 1 van Sing hebt gezien en dat een leuke film vond, dan moet je zeker ook naar deel 2 gaan want dit vervolg rockt echt de pan uit! 

Korte verhaallijn van Sing 2 : Nadat Koala Buster Moon en zijn vrienden in het eerste deel met succes het voortbestaan van het Moon Theater hebben verzekerd, willen ze nu nog hoger gaan. Met het Crystal Tower Theater heeft Buster echter hoge doelen gesteld. Om hier te kunnen optreden, moeten Buster en zijn vrienden muziekmagnaat Jimmy Crystal overtuigen en de wolf laat er maar een paar in zijn zalen spelen. Daarom beloven ze rocklegende Clay Calloway voor de show te krijgen. Het enige probleem hiermee is dat de Leo al met pensioen is gegaan en Buster hem nooit heeft ontmoet. Terwijl iedereen zich voorbereidt op de show, is Buster druk op zoek naar Clay.

Met Nederlandse stemmen van onder meer Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood, Egbert Jan Weeber en Frank Lammers

SING 2 – Officiële Trailer (Universal Pictures) HD - Nederlands gesproken.

Gerelateerde artikelen